4 Μαΐ 2013

Not For $ale.

Σήμερα είδα ένα ντοκιμαντέρ στο ΡΙΚ2 που έδειχνε την ιστορία μιας γυναίκας που την Ιορδανία τζαι εκαμεν μου μεγάλην εντύπωση. Που λαλείται , τούτη η γυναίκα εζούσε μες τα τσιατίρκα με την οικογένειαν της τζαι ιshεν, τζαι 9 κοπελλούθκια σε παρακαλώ, τζαι εσυμμετύχε σε ενα πρόγραμμα μέσω του Υπουργείου περιβάλλοντος της χώρας της που επιάναν γυναίκες που διάφορα μέρη τζαι εστέλλαν τες στην Ινδία να μορφωθούν, να γίνουν μηχανικοί τζαι να παν πίσω στον τόπο τους να εκπαιδεύσουν τζαι άλλες γυναικες τζαι να κάμουν φωτοβολταϊκά για να έχουν ρεύμα. Στην αρχή εν εμπορούσεν εθελαν την τα μωρά της τζαι εμουρμούραν ο άντρας της τζαι επιεν πισω αλλα μετά που λλίες μέρες εν εμπορούσε εξεκίνησε να σκέφτεται οτι θέλει να μορφωθεί τζαι να καμει τη ζωην της καλλύτερη μετά που είδεν τι γίνεται σε άλλα μέρη τζαι έτσι αποφάσισε να ξαναπάει πίσω στο κολλέγιο ότι τζαι να της ελέαν οι υπόλοιποι τζίνη ήταν αποφασισμένη να πάει. Μετά που λλίες μέρες λοιπόν επίεν πίσω τζαι με προσπάθεια εκατάφερεν τζαι ετέλιωσεν τα μαθήματα , εστράφηκε στα κοπελλούθκια της τζαι εξεκίνησε να αγωνίζεται , εκτισεν ενα σπίτι σιγά σιγά τζαι εστείλαν της τζαι εξοπλισμό τζαι εβαλεν φως , μετά επροσπαθούσεν να εβρει τζαι άλλες γυναικες για να τους διδάξει όσα έμαθε. (Εθκιωξεν τζαι τον αντρα της γιατί ήταν κουρούπεττος : p ) 
Το πιο συγκλονιστικό είναι αμαν σκεφτεί κάποιος πόσα πράματα που για μας εν δεδομένα , για κάποιους άλλους αθρώπους εν μεγάλη υπόθεση τζαι πρεπει να αγωνιστουν πολλά για να τα αποκτήσουν. Πρέπει να μεν ξεχνούμε ποττέ οτι είμαστεν πολλά τυχεροί που έχουμε οτι έχουμε , αλλοι λία τζαι άλλοι πιο πολλά . Ακομα τζαι τουτοι οι αθρώποι χαμογελούν τζαι βρίσκουν πράματα που τους προκαλούν ευχαρίστηση . 
Ούλλοι οι ανθρώποι μπορούν να νιώσουν την ίδια χαρά τζαι ευτυχία άσχετα με το τι έχουν τζαι τι εν εχουν. 
Πρεπει ούλλοι να κάμνουμε πράματα που μας κάμνουν πραγματικά χαρούμενους τζαι γεμίζουν τη ψυχή μας , γιατί τούτα τα πράματα εν αγοράζουντε με λεφτά . Πρεπει να σταματήσουμε να γκρινιάζουμε τζαι να απολαμβάνουμε τζίνα που μπορούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. 
Αν εκαμναμεν ούλλοι μας που μιαν καλήν πράξη , ο κόσμος ήταν να γίνετουν αμέσως καλύτερος. Κάθε δράση εσhi τζαι αντίδραση , όταν δώσεις, πάιρνεις πίσω . Μπορεί να δόσεις φαί σε κάποιον που πεινά τζαι να πάρεις πίσω ευχαρίστηση ίσης αξίας , έτσι λειτουργεί η φύση , εσhi ισορροπίες. 
Τουτον εν το νόημα για μένα το Πάσχα, εύχομαι ούλλοι μας να γινόμαστε πιο καλοί άθρωποι με ήθος τζαι συνείδηση .
Καλό μας Πάσχα ! =]
P.S. Αφιερωμένο στην Πέϊπ που κάμνει Πάσχα μακριά τζαι περνά δυσκολα. Εν να περάσουν ούλλα, η ζωή εν ωραία ! xxx

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου